Dames Training

De tijden dat de vrouw de gehele dag in de keuken stond en het huishouden deed zijn allang voorbij. Wat een man kan, kan een vrouw ook en vaak nog beter . Motocrossen en “offroad-ten” zijn dan ook niet alleen meer voorbehouden aan mannen. Maar ook voor de moderne vrouw geldt dat je met een goede oefenmeester je voordeel kunt doen. Door mijn zeer ruime ervaring zowel als rijder en als coach kan ik je hierbij helpen. Vier jaar lang heb ik het officiële Nederlandse WK damesteam begeleid. Dus ben ik goed op de hoogte van de specifieke eisen en wensen die een vrouw stelt aan haar trainer.

Mijn trainingen kunnen zowel individueel als in groep geboekt worden. Binnen- of buitenland zijn geen probleem. Vele mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ook organiseer ik 2 maal per jaar trainingen alleen voor dames.

 

Ben jij een moderne zelfbewuste vrouw, vind je crossen leuk en wil jij je rijtechniek verbeteren, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Dit geldt natuurlijk ook voor jonge stoere meiden.

 

Nederlands WK dames mx team 2009