Kadotip

Wil jij  je vriend, vriendin, zoon, dochter, echtgenoot of echtgenote verrassen met een leuk en origineel  kado?  Dan kun je bij mij een kadobon voor een trainingsdag kopen.   Hieronder volgen een aantal suggesties. Neem gerust  vrijblijvend contact  met  mij op zodat ik je een op maat gesneden vrijblijvend voorstel kan doen .

 

 

Kadosuggestie 1

 

Mijn offroad training in Valkenswaard of in Eindhoven.  Kosten van deze  spannende dagvullende belevenis is er  v.a. € 165,00 per persoon.

(Offroad Training)

 

Enige motorervaring is hiervoor wel een pre omdat de trainingen in groepverband gegeven worden. Dit mag ook wegmotorervaring zijn.

 

 

Kadosuggestie 2

 

Mijn individuele motocrosstraining  waarbij vele opties mogelijk zijn. Zoals een zelf uit te kiezen locatie, huur van een crossmotor, met  2 of  3 personen de training  volgen, en nog veel meer.  De prijs is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.

(Motocross Training)

 

 

Kadosuggestie 3

 

Mijn offroad-trip in zuid-oost  brabant. Ook hier zijn vele opties mogelijk waaronder het huren van een offroad motor, individueel of in groep, een dag of een dagdeel, en nog veel meer.  Wel moet je in het bezit zijn een geldig motorrijbewijs. De prijs is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.

(Offroad Trips)