Motocross Training

Motocross is een prachtige sport die o.a. behendigheid, uithoudingsvermogen en snelheid  met elkaar combineert.  Ook hier geldt, zoals bij zovele sporten, wil je beter worden dan zul je er veel tijd in moeten investeren.  Zeer behulpzaam is het dan als er iemand die kundig is op  motocrossgebied  “over jou schouders” meekijkt.  Hierbij kan ik je behulpzaam zijn met mijn jarenlange ervaring als rijder, techneut,  KNMV gediplomeerd trainer  en coach.

 

Ben je al crosser en wil jij je verbeteren? Ik kan jou de nodige tips en aanwijzingen geven zodat jij het gashandle kunt laten spreken.


Heb je nog nooit gereden of heb je alleen maar wegmotorervaring ?  Ben je niet de geboren stuntman of vrouw  maar wil je toch eens van de sport proeven?  Vrees niet want ook jou kan ik heel  veel moois op motocrossgebied bijbrengen.  In korte tijd kan ik je de basisprincipes bijbrengen die je zelf niet voor mogelijk had gehouden.

 

Ben je jong of oud, dame of heer, of wil je liever een individuele training i.p.v. een groepstraining.  Dit en nog veel meer is mogelijk dus neem gerust contact met mij voor een vrijblijvend voorstel dat op jou maat gesneden is.