Offroad / Enduro Training

Tijdens deze onvergetelijke dag, die zowel geschikt is voor beginners als gevorderden, breng ik jou de fijne kneepjes van het off-road rijden bij. Veel aandacht zal worden besteed aan bochtentechniek, rijhouding, behendigheid, maar ook het rijden op snelheid en technische tips over de motor komen uitgebreid aan bod. Ik geef deze training samen met mijn team en met meervoudig Nederlands kampioen motocross Carlo Hulsen zodat er ruimschoots individuele aandacht is voor iedereen.

Dit dagvullende programma kan plaats vinden op het prachtige geaccidenteerde Eurocircuit van Valkenswaard, op en rondom het uitermate offroad geschikte circuit De Landsard te Eindhoven of op de uitermate geschikte locatie voor de beginende off road enduro rijder in Lelystad. Uiteraard is dit inclusief lunch, aandenken en setup flowchart. Ook worden er tijdens deze dag foto's gemaakt van alle rijders die thuis te downloaden zijn.

Op deze leerzame dag staat zeker ook de Fun Factor hoog in het vaandel.

Ben jij die leergierige coureur die in het bezit is van een offroad motorfiets met kenteken en fatsoenlijke demper? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal dagen beschikbaar.

 

Deze offroad trainingsdag is ook leuk als kadotip!

 

Schema dagindeling
- 9:00: Ontvangst + bakje koffie.
- We hijsen ons in het pak, en starten de motoren.
- 2 Lesuren.
- Lekkere brabantse lunch.
- Setup.
- 2 Lesuren.
- Iets leuks!
- 16:30: Einde.


Moeilijkheidsgraad
Beide locaties lenen zich voor de meest veeleisende coureur. Maar voor de echte beginner en degene met "exotische offroad-motoren" is het eurocircuit te Valkenswaard beter geschikt. Niet dat de locatie in Eindhoven niet geschikt is, maar op de hardere en bredere baan van Valkenswaard komen beginners en "exoten" beter tot hun recht.

 

Kosten
De dagtraining inclusief brabantse lunch kost 165 euro.

 

Heb je interesse of wilt je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Alle data voor de offroad/enduro trainingen in 2019 zijn weer bekend en staan hier vermeld. Je kan nu in een oogopslag zien welke datum en locatie jouw het beste schikt.

 

Naast de trainingen zijn offroad trips uiteraard ook mogelijk.

 

Meer informatie over de offroad/enduro trainingen is hier te vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen.

 

Het Eurocircuit:


 

De Landsard:

 

 

MC Flevoland:

 

Voor meer foto's klik hier.