Offroad-reizen, Figueira da Foz, Portugal,


Wordt Nederland te klein voor je en/of heb je zin in een avontuurlijke offroad trip naar het buitenland? Dan is mijn Portugal offroad-reis misschien wel iets voor jou. Van oktober tot en met maart organiseer ik offroad-reizen naar de Portugese kustplaats Figueira da Foz. Hier vond in de 2009 de ISDE plaats en is een eldorado voor elke offroad liefhebber. We rijden op verschillende ondergronden (stenen, gravel, zand, duinen), de mensen zijn er vriendelijk, de uitzichten zijn prachtig en het weer is aangenaam. Dus wat wil je nog meer? MotoCross legende Kees van der Ven assisteert mij hierbij dus het is niet alleen aangenaam maar ook zeer leerzaam voor jou rijtechniek.

 

Figueira da Foz is een middelgrote stad gelegen aan de Atlantische kust. We verblijven in een 3 sterren hotel (http://hotel.costadeprata.com) en hebben hier de beschikking over een garage om onze motoren te stallen. Er zijn hier voldoende gezellige restaurants en barretjes om de avonduren te vullen met sterke verhalen.

 

Dagindeling

  • dag 1 vlucht Eindhoven – Portugal (Porto)  en een gezamenlijk doorreis naar het hotel in huurbusje (1,5 uur).
  • dag 2 t/m dag 5 “aan den handvat”, gas erop en kilometers maken.
  • dag 6  terugreis naar Eindhoven.

Moeilijkheidsgraad
We rijden in groepjes van ongeveer 7 à 10 personen en het niveau is gemakkelijk aanpasbaar aan jou rijtalent. Je moet natuurlijk wel offroad ervaring hebben en voldoende conditie om 4 dagen te rijden.

 

Kosten
De kosten zijn op aanvraag. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de reis.

 

Heb je interesse of wil je verdere informatie? Neem dan gerust vrijblijvend  contact met mij op.