Wil jij  je vriend, vriendin, zoon, dochter, echtgenoot of echtgenote verrassen met een leuk en origineel kado? Dan kun je bij mij een kadobon voor een trainingsdag kopen. Hieronder volgen een aantal suggesties. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op zodat ik je een op maat gesneden vrijblijvend voorstel kan doen .

Kadosuggestie 1

Mijn offroad training in Eindhoven of Lelystad. Kosten van deze spannende dagvullende belevenis is er v.a. € 165,00 per persoon.

Enige motorervaring is hiervoor wel een pre omdat de trainingen in groepverband gegeven worden. Dit mag ook wegmotorervaring zijn.

Off-road Cursus

Kadosuggestie 2

Mijn offroad-trip in zuid-oost  brabant. Ook hier zijn vele opties mogelijk waaronder het huren van een offroad motor, individueel of in groep, een dag of een dagdeel, en nog veel meer.  Wel moet je in het bezit zijn een geldig motorrijbewijs. De prijs is afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.

Off-road Trip

Kadosuggestie 3

Mijn individuele/groeps motocross training. Een uitdagende en leerzame mx dag. De prijs is afhankelijk van het aantal personen.

Motocross Training