Off-road binnenland

Heb je zin om een dagje lekker te “offroad-ten” en ook aan je rijtechniek te werken dan is deze trip misschien wel iets voor jou. Uniek aan deze dag (of dagdeel) is dat ik tijdens deze trip een aantal malen aandacht besteed aan jou rijtechniek. Natuurlijk niet zoveel als tijdens mijn trainingsdagen maar vaak zijn kleine aanwijzingen voldoende om er je voordeel mee te doen.

Deze offroad trips vinden vooral plaats tijdens het voor- en najaar in het bosrijke zuid-oost Brabant. Er wordt in kleine groepjes gereden van maximaal 3 à 4 personen. Ben je in het bezit van een legale offroad motor met kenteken en een deugdelijke demper (dus geen crossdempers) neem dan gerust contact met mij op. Ik hanteer geen vaste datums voor deze trips zodat alles bespreekbaar is.

Stel vrijblijvend je vraag

Offroad-reizen Portugal

Wordt Nederland te klein voor je en/of heb je zin in een avontuurlijke offroad trip naar het buitenland? Dan is mijn Portugal offroad-reis misschien wel iets voor jou. Van oktober tot en met maart organiseer ik offroad-reizen naar de Portugese kustplaats Figueira da Foz. Hier vond in de 2009 de ISDE plaats en is een el dorado voor elke offroad liefhebber. We rijden op verschillende ondergronden (stenen, gravel, zand, duinen), de mensen zijn er vriendelijk, de uitzichten zijn prachtig en het weer is aangenaam. Dus wat wil je nog meer? Motocross legende Kees van der Ven assisteert mij hierbij dus het is niet alleen aangenaam maar ook zeer leerzaam voor jou rijtechniek.

Enduro Portugal

Figueira da Foz is een middelgrote stad gelegen aan de Atlantische kust. We verblijven in een 3 sterren hotel (hotel.costadeprata.com) en hebben hier de beschikking over een garage om onze motoren te stallen. Er zijn hier voldoende gezellige restaurants en barretjes om de avonduren te vullen met sterke verhalen.

Weekindeling
Dag 1 vlucht Eindhoven – Portugal (Porto) en een gezamenlijk doorreis naar het hotel in huurbusje (1,5 uur).
Dag 2 t/m dag 5 “aan den handvat”, gas erop en kilometers maken.
Dag 6 terugreis naar Eindhoven.

Moeilijkheidsgraad
We rijden in groepjes van ongeveer 7 à 10 personen en het niveau is gemakkelijk aanpasbaar aan jou rijtalent. Je moet natuurlijk wel offroad ervaring hebben en voldoende conditie om 4 dagen te rijden.

Kosten
De kosten zijn op aanvraag. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van de reis.

Heb je interesse of wil je verdere informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Stel vrijblijvend je vraag

Neem vrijblijvend contact op.

Ik bespreek graag de mogelijkheden!

Off-road / enduro cursussen