Off-road cursussen

Tijdens deze onvergetelijke dag, die zowel geschikt is voor beginners als gevorderden, breng ik jou de fijne kneepjes van het off-road rijden bij. Veel aandacht zal worden besteed aan bochtentechniek, rijhouding, behendigheid, maar ook het rijden op snelheid en technische tips over de motor komen uitgebreid aan bod. Ik geef deze training samen met mijn team en met meervoudig Nederlands kampioen motocross Carlo Hulsen zodat er ruimschoots individuele aandacht is voor iedereen.

Geen eigen motor? Geen probleem!

Beschikbare circuits

Dit dagvullende programma kan plaats vinden op het prachtige geaccidenteerde Eurocircuit van Valkenswaard, op en rondom het uitermate offroad geschikte circuit De Landsard te Eindhoven of op de uitermate geschikte locatie voor de beginende off road enduro rijder in Lelystad. Uiteraard is dit inclusief lunch, aandenken en setup flowchart. 

Direct inschrijven
Stel vrijblijvend je vraag

Schema dagindeling

– 9:00: Ontvangst + bakje koffie.
– We hijsen ons in het pak, en starten de motoren.
– 2 Lesuren.
– Lekkere brabantse lunch.
– Setup.
– 2 Lesuren.
– Iets leuks!
– 16:30: Einde.

Moeilijkheidsgraad
Beide locaties lenen zich voor de meest veeleisende coureur. Maar voor de echte beginner en degene met “exotische offroad-motoren” is het eurocircuit te Valkenswaard beter geschikt. Niet dat de locatie in Eindhoven niet geschikt is, maar op de hardere en bredere baan van Valkenswaard komen beginners en “exoten” beter tot hun recht.

Fun Factor
Op deze leerzame dag staat zeker ook de Fun Factor hoog in het vaandel.
Ben jij die leergierige coureur die in het bezit is van een offroad motorfiets met kenteken en fatsoenlijke demper? Geef je dan snel op want er zijn maar een beperkt aantal dagen beschikbaar. Heb je geen eigen motor? Je kunt bij mij ook een motor huren voor een dag!

Kosten
Het dagtraining inclusief brabantse lunch kost 165 euro.

Heb je interesse of wilt je meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Deze offroad trainingsdag is ook leuk als kadotip!

Motor huren

Heb je zelf geen motor en wil toch aan één van mijn trainingen deelnemen? Dat is geen probleem want het is mogelijk om bij mij een offroad motor te huren. Ook is het mogelijk om deugdelijk offroad kleding te huren.  Voor details en huurprijzen neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Offroad/Enduro Training Data 2020

Alle data voor de offroad/enduro trainingen in 2020 zijn weer bekend en staan hieronder vermeld. Je kan nu in een oogopslag zien welke datum en locatie jou het beste schikt.

Meer informatie over de offroad/enduro trainingen is hier te vinden. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen.

Onderhoud en afstellen vering